Nieuwsbrief 25 juni 2024

Indeling groepen 2024-2025

Beste ouders/verzorgers,

In de bijlage vindt u de groepsindeling voor schooljaar 2024-2025.
U ontvangt dit overzicht later dan gebruikelijk omdat er een aantal omstandigheden waren die voor vertraging hebben gezorgd.

Juf Lisa
Het zal u inmiddels niet ontgaan zijn dat juf Lisa zwanger is en ergens in oktober moeder gaat worden. Daarom neemt zij direct na de zomervakantie verlof op. Gelukkig hebben we een nieuwe collega kunnen benoemen die juf Lisa tijdens haar verlof fulltime vervangt en daarna samen met juf Lisa de groepsleerkracht van groep 7-8 wordt. We zijn daarom erg blij met juf Anita van der Helm.

Groep 1-2
Het aantal kinderen in groep 1-2 op De Bonte Mol stijgt en dat is natuurlijk goed voor de toekomst van onze school. In de laatste maanden is het aantal aanmeldingen echter dusdanig gegroeid dat er voor schooljaar 2024-2025 een extra leerkracht benoemd gaat worden. De laatste berekeningen worden momenteel gemaakt, want een extra leerkracht kost natuurlijk extra geld.
De sollicitatieprocedure is inmiddels gestart. Begin juli hopen we een extra juf te kunnen benoemen die, na de zomervakantie, samen met juf Astrid en juf Femke verantwoordelijk wordt voor onze kleutergroep.

Op dit moment is de verwachting dat we per september al starten met zo’n 29 kleuters (!)en dat worden er begin april ongeveer 39 (!!). Daarom gaan we in schooljaar 2024-2025 een extra leerkracht aanstellen die regelmatig in groep 1-2 ingezet gaat worden.
De nieuwe leerkracht kan niet 100% in groep 1-2 zijn. Deze collega wordt namelijk ook ingezet bij afwezigheid/ziekte van een andere collega. Ook vervangt zij juf Astrid op de dag dat zij verlof heeft. Juf Astrid is bezig met een opleiding tot schoolleider en is daarom 1 dag per week vrij om haar studie als schoolleider te volgen.
 

Dit betekent dat we vanaf 1 april 2025 een wachtlijst gaan invoeren. In de periode 1 april 2025 tot de zomervakantie 2025 nemen we in principe geen nieuwe kleuters meer aan (uitzondering zijn bijvoorbeeld verhuizers).
Kinderen die na 1 april jarig zijn kunnen wel worden aangemeld, maar kunnen pas na de zomervakantie starten op De Bonte Mol.

newsletter newsletter