Nieuwsbrief 3 september 2024

Beste ouders/verzorgers,

Vacature groep 1-2
Door het vertrek van juf Femke ontstond er een vacature in groep 1-2. Er waren 6 reacties op onze vacature. Daar waren we blij mee. We hebben we een prima nieuwe collega kunnen benoemen, maar die heeft nog een opzegtermijn bij haar huidige school. We gaan nog even kijken hoe de maanden september en oktober er precies gaan uitzien. Zodra dat duidelijk is zullen we u hierover informeren.
Juf Femke werkt nog tot 1 oktober bij ons.

We zijn in ieder geval erg blij dat juf Rosalie Stroomer binnenkort voor 20 uur per week ons team komt versterken. Ze heeft veel ervaring met kleuters. We wensen haar een fantastische tijd in groep 1-2.

Start van dit schooljaar
In de zomervakantie is een flink gedeelte van onze school binnen geschilderd. Ook is er tussen de aula en het nieuwe atelier een dubbele deur geplaatst. Dit is nog niet helemaal gereed. De werkzaamheden worden eind september afgerond.
Ik las gisteren alle berichtjes van de groepen over de eerste schooldag. Gelukkig is die prima verlopen. Voor sommige kinderen was het natuurlijk best spannend. Dat hoort er soms ook een beetje bij. We hopen dat iedereen een mooi schooljaar tegemoet gaat.

Meubilair
Het meubilair in alle groepen is inmiddels definitief uitgezocht. In de komende maanden buigen we ons over een nieuwe inrichting van de aula, het atelier, personeelskamer en de bso-ruimte.
Op dit moment is de planning dat al het nieuwe meubilair in december geleverd gaat worden.

Luizen
Ik kan me niet herinneren dat er ooit na de zomervakantie geen enkele luis is aangetroffen op een hoofd van een kind, maar er is vandaag GEEN ENKELE hoofdluis gevonden. Dat is fijn nieuws!

Met vriendelijke groet,
René Venneker

backtoschool backtoschool